Vores undervisere

Vores undervisere

Mestre Steen

Mestre Steen – Steen Møller

Mestre Steen er grundlægger og leder af Capoeiraskolen Senzala (grundlagt 1991). Han er specialist i afrobrasiliansk musik og bevægelseskultur.

Som professionel capoeirista, danser og musiker har han mere end 20 års erfaring som udøvende kunstner, leder og underviser i ind- og udland, samt årelang erfaring som arrangør af store internationale capoeira-festivaller.

Læs mere om Mestre Steen her.


Mestre Espiga – Benjamin Vinding

Elev af Mestre Steen (begyndte i 1991) og har i en årrække været med til at udbrede brasiliansk kultur og capoeira i Danmark.

Benjamin er uddannet idræts-socialpædagog fra pædagog-seminariet og er desuden faglærer i idræt fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Han har været på gentagne længerevarende trænings- og studieophold i Brasilien og er endvidere professionel musiker, specialiseret i brasiliansk kultur.

Gradueret Mestre i januar 2019


Mestre Camarão – Pelle Stryhn

Elev af Mestre Steen. Har siden 1991 dyrket brasiliansk kultur, frem for alt capoeira, og har været med til at udbrede denne i Danmark. Han har været på længerevarende trænings- og studieophold i både Brasilien, USA og i Cuba.

Pelle er faglærer i idræt fra Poul Petersens Idrætsinstitut. Uddannet og fungerende ambulancebehandler. Professionel danser og musiker, specialiseret i brasiliansk kultur. Underviser i kamp, musik og idræt på Park Allé Privatskole.

Pelle har undervist de sidste 15 år i ind- og udland i dans, rytmik og bevægelse. Ejer og leder af CPH Sundhed.

Gradueret Mestre i januar 2019


profil_nickolas

Contra-mestre Raio – Nickolas da Silva

Nickolas kom til Danmark fra Brasilien i 1986 og begyndte til capoeira hos Mestre Steen i 2000 og har fungeret som underviser i gruppen i en lang periode.

Har desuden mangeårig erfaring som professionel danser og model ved diverse modeshows og events.

Når han ikke underviser, træner capoeira eller optræder, arbejder han som montør for TDC.


Professor Isak – Isak Fonseca Møller

Isak har trænet capoeira hele sit liv, som elev hos sin far, Mestre Steen. Uddannet idrætslærer hos Paul Petersens Idrætsinstitut, og arbejder til daglig som personlig træner og fitnessinstruktør.