Vores undervisere

Vores undervisere

Mestre Steen

Mestre Steen – Steen Møller

Mestre Steen er grundlægger og leder af Capoeiraskolen Senzala (grundlagt 1991). Han er specialist i afrobrasiliansk musik og bevægelseskultur.

Som professionel capoeirista, danser og musiker har han mere end 20 års erfaring som udøvende kunstner, leder og underviser i ind- og udland, samt årelang erfaring som arrangør af store internationale capoeira-festivaller.

Læs mere om Mestre Steen her.


Mestre Espiga – Benjamin Vinding

Elev af Mestre Steen (begyndte i 1991) og har i en årrække været med til at udbrede brasiliansk kultur og capoeira i Danmark.

Benjamin er uddannet idræts-socialpædagog fra pædagog-seminariet og er desuden faglærer i idræt fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Han har været på gentagne længerevarende trænings- og studieophold i Brasilien og er endvidere professionel musiker, specialiseret i brasiliansk kultur.

Gradueret Mestre i januar 2019


Mestre Camarão – Pelle Stryhn

Elev af Mestre Steen. Har siden 1991 dyrket brasiliansk kultur, frem for alt capoeira, og har været med til at udbrede denne i Danmark. Han har været på længerevarende trænings- og studieophold i både Brasilien, USA og i Cuba.

Pelle er faglærer i idræt fra Poul Petersens Idrætsinstitut. Uddannet og fungerende ambulancebehandler. Professionel danser og musiker, specialiseret i brasiliansk kultur. Underviser i kamp, musik og idræt på Park Allé Privatskole.

Pelle har undervist de sidste 15 år i ind- og udland i dans, rytmik og bevægelse. Ejer og leder af CPH Sundhed.

Gradueret Mestre i januar 2019


profil_nickolas

Contra-mestre Raio – Nickolas da Silva

Nickolas kom til Danmark fra Brasilien i 1986 og begyndte til capoeira hos Mestre Steen i 2000 og har fungeret som underviser i gruppen i en lang periode.

Har desuden mangeårig erfaring som professionel danser og model ved diverse modeshows og events.

Når han ikke underviser, træner capoeira eller optræder, arbejder han som montør for TDC.