Vores undervisere

Vores undervisere

Mestre Steen

Steen Møller – Mestre Steen

Mestre Steen er grundlægger og leder af Capoeiraskolen Senzala (grundlagt 1991). Han er specialist i afrobrasiliansk musik og bevægelseskultur.

Som professionel capoeirista, danser og musiker har han mere end 30 års erfaring som udøvende kunstner, leder og underviser i ind- og udland, samt årelang erfaring som arrangør af store internationale capoeira-festivaller.

Læs mere om Mestre Steen her.


Benjamin Vinding – Mestre Espiga

Elev af Mestre Steen (begyndte i 1991) og har i årtier været med til at udbrede brasiliansk kultur og capoeira i Danmark.

Benjamin er uddannet idræts-socialpædagog fra pædagog-seminariet og er desuden faglærer i idræt fra Paul Petersens Idrætsinstitut.

Han har været på gentagne længerevarende trænings- og studieophold i Brasilien og er endvidere professionel musiker, specialiseret i brasiliansk kultur.

Gradueret Mestre i januar 2019.


Pelle Stryhn – Mestre Camarão

Elev af Mestre Steen. Har siden 1991 dyrket brasiliansk kultur, frem for alt capoeira, og har været med til at udbrede denne i Danmark. Han har været på længerevarende trænings- og studieophold i både Brasilien, USA og i Cuba.

Pelle er faglærer i idræt fra Poul Petersens Idrætsinstitut. Uddannet og fungerende ambulancebehandler. Professionel danser og musiker, specialiseret i brasiliansk kultur. Underviser til daglig i kamp, musik og idræt på Park Allé Privatskole.

Gradueret Mestre i januar 2019.


profil_nickolas

Nickolas da Silva – Contra-mestre Raio

Nickolas kom til Danmark fra Brasilien i 1986 og har siden år 2000 trænet capoeira hos Mestre Steen. Han er ansvarlig for undervisningen i vores afdeling i Gentofte og på Østerbro.

Har desuden mangeårig erfaring som professionel danser og model ved diverse modeshows og events.

Når han ikke underviser, træner capoeira eller optræder, arbejder han som montør for TDC Erhverv.


Isak Fonseca Møller – Professor Isak

Isak har trænet capoeira hele sit liv, som elev hos sin far, Mestre Steen. Gentagne længerevarende træningsophold i Brasilien, samt sin uddannelse som idrætslærer hos Paul Petersens Idrætsinstitut, danner grundlag for hans virke som capoeira underviser i Køge.

Arbejder til daglig som personlig træner og fitnessinstruktør i Sporting Health Club.


Anders Gjerløv

Anders har gennem de sidste 30 år trænet mange former kampsport, heriblandt 5 års capoeira hos Mestre Camarão.

Han har desuden sort bælte 3. dan i karate, sort bælte 3. dan i Nihon JuJutsu, sort bælte 1. dan i Bo Jutsu, og har trænet SSBD Silat, Lan Shou, Xin YI Liu He Quan, og Chansi Taiji Quan.

Underviser til dagligt i natur/teknik, kampkunst og idræt på Park Allé Privatskole.


Sophia Maria Fonseca – Passista do Salgueiro

Sophia danset hele sit liv, er datter af Mestre Steen og født under et sambaoptog i Sambaskolen Kolibri.

Hun har igennem sin karriere studeret hip hop, reggaeton, salsa, moderne dans og afro, men hendes største passion er samba. Hun har som den eneste dansker opnået den meget eftertragtede plads og titel som Passista i Salgueiro, en af Brasiliens største og mest anerkendte sambaskoler.