September 2019 (nr. 2)

Kære elever og forældre

Hermed et lille tillæg til det tidligere nyhedsbrev!

Voksentræningerne bliver fra næste uge, mandag den 9. september som før sommerferien, dvs. begynderhold kl. 18.00-19.30, og øvet hold kl. 19.30-21.00.

Onsdage afholdes musikundervisning for alle kl. 18.00-19.30. Derefter kl. 19.30-21.00 træning for begyndere og øvet hold sammen.

Mit ønske med ændringerne er at skabe noget mere sammenhæng på tværs af holdene, og derfor nogle sjovere og om muligt mere energifyldte magiske træningsaftener. Jeg håber at alle vil tage imod det nye tiltag med åbent sind, og at I kan få det nye onsdagstiltag til at hænge sammen med resten af jeres travle hverdag.

Gratis træning i september

For jer forældre som går og leger med tanken om at prøve capoeira, inviterer jeg i september måned til gratis træning om mandagen på begynderholdet kl. 18.00-19.30.

Start med en uforpligtende prøvetime – så tager vi den derfra. Jo dårligere form og forhåndskendskab du har, jo bedre, så kan det nemlig kun gå fremad!

Workshop med Mestre Ramos

Det er min store fornøjelse at invitere alle teen og voksne til en weekend i selskab med en af capoeiraens helt store personligheder.

Se mere, herunder program og pris, på nedenstående link:

http://www.senzala.dk/nyheder/kommende-aktiviteter/workshop-med-mestre-ramos/

Kærlig hilsen
Mestre Steen