Oktober 2016

Kære elever og forældre

Så er det blevet efterårsferie for børnene, der er derfor ferielukket for alle børneholdene fra den 16.-23. oktober. Voksen og Teen træningerne er slået sammen i hele uge 42, og træner mandag og onsdag kl. 18.00-19.30 samt fredag kl. 17.00-18.30.

Workshop med Mestre Toni Vargas
I dagene 18.-20. november kan vi med stor fornøjelse invitere til workshop med Mestre Toni Vargas, en af capoeiraens største poeter og sangskrivere. Læs mere om denne begivenhed på linket herunder.
http://www.senzala.dk/nyheder/kommende-aktiviteter/workshop-ved-mestre-toni-vargas/

Danmark har Talent
Capoeiraskolen Senzala er desværre ikke blevet udvalgt til live udsendelserne i foråret. Vores showhold bestående af Alvin, Charlie, Julius, Matti, Selma, Ludvig, Magnus, Luna, Nils og Isak, I kunne ikke have lavet et flottere show, som alle var vildt imponerede af. Alt gik som vi havde øvet, I præsterede fantastisk og jeg er utrolig stolt af jer.

Opbakningen fra jer forældre og elever, der var mødt op og skabte den vildeste stemning under showet var utrolig, det rørte mig meget og gjorde mig bevidst og meget stolt af Capoeiraskolen Senzala og det vi kan sammen. Tak for en super oplevelse, jeg glæder mig allerede til den næste.

Capoeiraskolen Senzalas 15 års jubilæum i Serbien
I weekenden den 25.-27. november fejrer vi vores 15 års jubilæum i Serbien, med Batizado for de serbiske elever, og undervisning af Mestre Toni Vargas, Mestre Chiquinho, Mestre Luis Claudio, Mestre Pulmão og Mestre Steen.

Vi bakkes op af Contra-Mestres Espiga og Camarão, samt Professores Kamal, Soneca, Raio og Clique fra vores danske afdeling. Der vil desuden være deltagelse af elever og lærere fra både Italien, Tyskland og Ungarn. Alle som har lyst til at bakke op og deltage i festen er garanteret en super modtagelse, masser af top capoeira og, ja, kort sagt en super god capoeira weekend.

Vi flyver fra København fredag morgen og retur tidlig mandag morgen. Eventet koster 60 euro, en flybillet ca. 1.500 kr., ophold på hostel 15 euro pr. Nat, og mad og drikkelse er meget billigt. Jeg håber at rigtig mange tager med.

Nye træningstider for voksne
Fra den 31. oktober træder nye træningstider i kraft for voksne elever på Frederiksberg. Begynder til og med orange bælte træner således mandage og onsdage kl. 18.00-19.30, efterfulgt af træning for grå bælte og opefter kl. 19.30-21.00. Fredagens træningstid er uændret.

Ny træningstid for 7-10 årige
Fra den den 31. oktober vil fredagstræningen for de 7-10 årige være fra kl. 16.00-17.00. Alle andre træninger er uændret.

Teen træning med overnatning
Lørdag den 5. november kl. 16.00 til søndag den 6. november kl. 09.00 er der træning, hygge og overnatning på Capoeiraskolen Senzala i skolens lokaler på Frederiksberg.

Professor Raio, Contra-Mestres Camarão og Espiga samt jeg selv vil undervise og overnatte med eleverne, men vi har brug for nogle forældre der kan stå for indkøb og tilberedning af aften og morgenmad for at arrangementet kan lade sig gøre. Jeg regner med ca. 30 deltagere.

Tilmelding sker via e-mail til senest den 30. oktober. Skriv barnets navn og lærer samt forældres navn og tlf.nr., hvis I kan hjælpe til på madholdet. Deltagerbetaling er 200 kr. kontant ved ankomst lørdag den 5. november.

Husk kontingent-betaling for perioden november, december og januar, der kan betales til træningen fra mandag den 24. oktober.

Med efterårshilsner
Mestre Steen