Oktober 2014

Efteråret er over os og sæsonen er kommet igang for fuld damp på alle hold.

Weekend med springtræning

Den 25. januar har vi arrangeret en eftermiddag med springtræning for de 7-10 årige og teen holdet kl.13.00-16.00 med alle skolens undervisere. Pris kr. 150 som betales kontant ved ankomst. Arrangementet foregår i DGI-byen.

Gerlevtur bliver næste år

Gerlev weekenden for de 7-10 årige og teen er desværre i år ikke muligt, da vi ikke har kunne finde en passende weekend i år. Men sæt allerede nu kryds i kalenderen på dagene 23.-25. oktober 2015, hvor vi har booket Gerlev Idrætshøjskole.

Capoeira workshop i november

Den 21.-23. november er der capoeira workshop for teen og voksen hold på Capoeiraskolen Senzala. Lav din egen pandeiro og lær at spille capoeira musik så englene synger. Læs mere om workshoppen her.

Batizado 2015

Vores Batizado og graduering vil næste år være i Store Bededagsferien 1.-3. maj 2015 – så husk allerede nu at sætte kryds i kalenderen. Det bliver årets vigtigste begivenhed!

Flytning af hold

Contra-Mestre Camarão har lukket sine hold i Hellerup og St. Kongens Gade, og flyttet dem sammen til Fredericiagade 39, 1310 København K. Tag gerne ind og besøg ham i de nye omgivelser.

Efterårsferie og kontingentbetaling

Efterårsferien er næste uge (42) og alle hold er derfor lukket den 13.-19. oktober.

Kontingent betaling for perioden november-januar skal ske kontant på skolen fra den 25. oktober til senest den 8. november. Vær nu sød at overholde betalingsfristen!

Lej vores lokaler på Frederiksberg

Capoeiraskolen Senzala har, udover vores egne lokaler på Frederiksberg, undervisning på Østerbro, Nørrebro, i Indre By og Gentofte. Er man blevet forhindret i sin faste holdtræning, eller har man pludselig lyst til mere, er man altid velkommen til at besøge et af skolens andre hold.

Det koster ikke ekstra, men er et tilbud så man ikke går glip af sin træning og har mulighed for møde de andre undervisere og elever på skolen. Se dagens træningsmuligheder på forsiden.

Capoeiraskolen Senzalas lokaler er uden for de faste træninger ledige og kan derfor lejes, så er I interesseret eller kender nogle som står og mangler, så del rigtig gerne dette tilbud med jeres netværk:

PDF: Lokaler udlejes

Biografi/dokumentar om Mestre Peixinho

Nuno Wilson, som er bosiddende i Frankrig, har i de sidste par år arbejdet på en biografi/dokumentar om Mestre Peixinho. Den er færdig, men han mangler midler til at få filmen produceret. Han har oprettet sit projekt på et crowd-funding site, hvor man kan støtte med helt ned til 5 EUR (ca. 35 kroner). Har du lyst til at støtte projektet, et historisk minde om Mestre Peixinho.

Falando de Marcelo: o Mestre Peixinho

Nyd efteråret i alle dets farver og husk at notere de vigtige datoer i kalenderen.

Mange hilsener
Mestre Steen