Marts 2020 (Batizado info)

  • 23. Skandinaviske Capoeiratræf og årets graduering
  • Corona Capoeira livestream
  • Musik instruktionsvideoer
  • Sommertræning inkluderet i næste kontingent
  • Sommer camp
  • Hjælp os, betal kontingent

Kære elever og forældre

Jeg håber at alle i denne svære Corona krise holder modet oppe, passer på jer selv og jeres familier. Jeg ved at I bliver bombaderet af virtuelle informationer, men håber på lidt af jeres tid for at læse dette nyhedsbrev.

SKANDINAVISKE CAPOEIRATRÆF – ÅRETS GRADUERING

Vi er, grundet Corona krisen, nødsaget til at uskyde festen 1.-3. maj og justere på programmet.

Den 20. juni laver vi i stedet en dejlig Capoeira festdag i DGI-byen, med træning for alle aldre og niveauer fra kl. 10.00-13.00.

Herefter dåb og graduering for alle i den store hal kl. 13.00-16.00.

Vi slutter af med grillhygge i vores hovedcenter på Frederiksberg fra kl. 19.00-?

Pris 400 kr. pr. person, som inkluderer dagens træning, event T-shirt og dåb/graduering.

Vi tror på en fantastisk Capoeira dag i fællesskabets tegn, til en reduceret pris, hvor alle forhåbentligt kan være med. En festdag på den anden side af krisen, med en dejlig sommer lige om hjørnet.

CORONA CAPOEIRA LIVESTREAM

Som bekendt livestreamer jeg med hjælp af mine voksne børn, Isak og Sophia, capoeira undervisning 4 dage om ugen via vores Facebook side og Mestre Espiga & Mestre Camarão lægger musik instruktionsvideor op, altsammen så længe karantænen varer.

I kan både være med live, eller se dem når det passer jer. Man kan også se dem uden at have en profil på Facebook – så alle kan være med.

SOMMERTRÆNING INKLUDERET I KONTINGENT

Mestre Espiga, Mestre Camarão, Contra-Mestre Raio, og jeg selv vil desuden undervise sommeren over, 2 gange ugentligt for børn og voksne. Normalt betales dette særskilt, men grundet de særlige omstændigheder, er det inkluderet i kontingent for perioden april-juni.

Altsammen forsøg på at holde den gode kontakt til jer, og opveje for den manglende ugentlige træning vi normalt har sammen.

Vi håber ved disse initiativer på jeres fortsatte engagerede, kærlige opbakning og medlemskab ved betaling af kontingentet, så vi også eksisterer efter krisen. På forhånd tusind tak.

KONTINGENT BETALING

Kontingent for træning i periode april-juni hos Mestre Steen på Frederiksberg bedes ekstraordinært betales via bankoverførsel senest den 2. april til konto i Danske Bank

reg.nr. 0261
kontonr. 3667029643

Husk at påføre elevens navn og hold.

Forældre/barn, 1.425kr.
4-6 år, 825 kr.
7-10 år, 975 kr.
Teen/voksen, 1.125kr.

SOMMERCAMP

Der er stadig pladser på årets capoeira sommercamp hvor Prof. Julius, Luna, Isak, Sophia, og jeg selv glæder os rigtig meget til at tage imod jer. Læs mere om campen samt tilmelding her.

Mange af jer følger med på live-stream undervisningen og vores videoer, og kommer med dejlige positive tilkendegivelser. Det varmer i denne svære tid, tusind tak.

Jeg håber at vi kommer styrket og klogere ud af denne helt surrealistiske krise, og meget snart igen kan danse, synge og kæmpe helt tæt sammen.

Stort kram
Mestre steen