Marts 2017

Foråret kommer stormende ligesom årets capoeira højdepunkt den 12.-14. maj til Capoeiraskolen Senzalas årlige Batizado & graduering, og det 20. Skandinaviske Capoeiratræf hvor alle elever, børn og voksne træner med Mestre, fløjet ind fra ind og udland, og bliver capoeiradøbt eller får nye bælter.

Læs mere på her på hjemmesiden

Capoeiratøj påkræves for deltagelse i capoeiratræffet og Batizado, og kan købes på Capoeiraskolen Senzala i træningstiden alle dage. 375 kr. for bukser og 175 kr. for T-shirt, der modtages kun kontant betaling.

Bælte-aften

Bælterne skal klargøres til farvning fredag den 7. april efter træning kl. 18.30-21.00, hvor vi hjælpes ad med at lave alle bælterne klar.

Jeg håber at så mange som muligt sætter tiden af til denne lille indsats, som har en meget stor betydning for rigtig mange mennesker, og som samtidig er en rigtig god måde at være sammen på.

Kontingentbetaling april-maj-juni

Det er blevet tid til sidste kontingent betaling inden sommerferien for perioden april-juni med betaling fra mandag den 27/3.

Hjælp venligst med rettidig betaling så også vi kan betale husleje mv.

Sommercamp

Sommercampen for de 7-10 årige og Teen holdet er i år den 26.-30. juni.

Vores base er Capoeiraskolen Senzala på Frederiksberg, hvor vi mødes hver dag kl. 9.00-14.00, deltagelse koster 1.200 kr.

Tilmelding sker via e-mail til  inden den 17. juni, bemærk begrænsede pladser.

Ferie og helligdage

Capoeiraskolen holder lukket i påskeugen fra 10.-17. april 2017. Der er samlet træning for alle Capoeiraskolens teen og voksne elever hos Mestre Steen, mandag den 10. og onsdag den 12. kl. 18-19:30.

Mandag den 15. maj er al undervisning aflyst, da vi hviler ud oven på weekendens capoeiratræf.

Torsdag den 25. maj holder Capoeiraskolen lukket grundet Kr. Himmelfarts Dag.

Mandag den 5. juni holder Capoeiraskolen lukket grundet 2. Pinsedag.

Sidste træningsdag før sommerferien er 23. juni.

Mandag den 7. august er første træningsdag efter sommerferien.

Med forårs hilsner
Mestre Steen