Marts 2015

Kære elever og forældre

Det er med stor fornøjelse at vi nu kan dele det fulde officielle program for dette års 18. Skandinaviske Capoeiratræf og Batizado, hvor vi håber at alle elever, uanset alder og niveau vil deltage.

http://batizado.senzala.dk/

Tak til Rasmus Sørensen for årets superflotte layout, Thomas Hess for det store hjemmeside og Facebook arbejde samt oversættelse. Tak til David Reynisson for optagelse og produktion af vores showfilm samt holdet der lægger krop og sjæl til.

Showholdet

På fredag den 13. marts kl. 18.00-23.00 har vi brug for hjælp til at lave dette års bælter. De skal skæres i rette længder og enderne flosses. Der er brug for så mange arbejdsomme og omhyggelige hænder som muligt, så alle kan få flotte nye bælter. Medbring om muligt en strikkepind og en saks, samt godt humør til arbejdet. Det er rigtig hyggeligt.

I søndags, den 1. marts, havde vi en fantastisk springtrænings eftermiddag for 7-10 års og Teen holdet i DGI-byen med deltagelse af 58 glade børn. Det vil vi følge op med flere af slagsen, for både børn og voksne i den kommende sæson.

Fredag den 20. marts er der Teen hyggeaften med film, god mad og overnatning på Capoeiraskolen Senzala. Vi smider de voksne hjem efter træningen kl. 19.00, og så står et hold frivillige udvalgte forældre klar med aftensmad. Senere ser vi den brasilianske actionfilm om Besouro Preto – manden som ikke kunne dø.

Vi hygger og sover på Capoeiraskolens måttegulv, husk sovepose og hovedpude samt 120 kr. til mad og guf. Der er afhentning kl. 9.00 lørdag morgen, da der er forældre/barn træning kl. 9.30. Tilmelding sker på mail til senest tirsdag den 17. marts kl. 12.00

Med capoeira hilsner
Mestre Steen