Maj 2018

Kære elever og forældre

Tak for et fantastisk 21.Skandinavisk Capoeiratræf og Batizado, som udover rekordbrydende god stemning, undervisning og fest, også brød rekorden med 350 deltagere i år.

Efter et helt års forberedelse, med organisering af selv den mindste detalje, er det en kæmpe tilfredsstillelse at så mange nyder og får så stor glæde af det vi laver, tak fordi I kom og var med.

batizado2018

Kæmpe gave til Capoeiraskolen Senzala

Onsdag i sidste uge, på vej i lufthavnen for at afholde det 1. Balkan Capoeirafest og Batizado for mine serbiske elever i Beograd, fik jeg en utrolig generøs og hjertevarmende mail.

En anonym forælder, som har barn der træner og selv træner i Capoeiraskolen skriver:

“I gør det vildeste stykke arbejde, og jeg elsker at se hvordan I er med børnene (og os voksne :) Jeg stiller også gerne op med min tid, men tænker at penge også kan være ret ok :) Jeg vil derfor gerne forære 10.000 kr.til Capoeiraskolen Senzala til hvad end I har brug for.”
 

Sikke en fantastisk gave at få, en generøsitet og et kæmpe kram, som vil blive brugt med stor omtanke, og som varmer dybt  i vores hjerter.

Tusind tak og tillykke til os alle.

Billeder til vores Facebook og Instagram

Har I taget nogle gode billeder, så del dem rigtig gerne med os. Læg dem op vores gruppe på Facebook, eller tag os på Instagram (@senzaladk) – så alle vi andre kan se jeres fede billeder. Samtidig hjælper du os med at få udbredt hvad vi laver, og på forhånd tak for det.

Forældretræning – med ny voksenpris for én ugentlig træning

Mange af jer forældre som kommer ugentligt med jeres børn har udtrykt interesse for selv at starte, men har grundet arbejde og familieforpligtelser måske ikke tid og overskud til faste træninger, flere gange ugentligt.

Vi tilbyder derfor nu muligheden for at træne én gang ugentligt, så kom frisk, første gang mandag den 28. maj kl. 18.00-19.30 på begynderholdet. Ingen forkundskaber eller fysiske superkræfter påkrævet, kun lysten til at lege, lære og bruge kræfter i Capoeiraskolens ånd. Alle kan være med. Kom allerede nu på mandag og få en gratis prøvetime. Prisen er kr. 275 per måned.

Vil man senere hen træne mere, med muligheden for at vælge frit mellem alle vores voksenhold mandag, tirsdag, onsdag, fredag, og lørdag – er prisen kr 375 per måned. Dette åbner desuden muligheden for at besøge Mestre Rui og Mestre Jacob i de andre grupper i København, uden ekstra betaling.

Oprykning på børneholdene

Første uge af juni (uge 23) rykker alle de børn der fylder 7 år i løbet af sommeren op på 7-10 års holdene. Det betyder træning 2 gange ugentligt.

I skal vælge mellem at træne:

Tirsdag kl. 16.00-17.00 og fredag 16.00-17.00

eller

Onsdag kl. 15.45-16.45 og fredag kl. 16.00-17.00.

De børn der fylder 11 år i løbet af sommerferien, eller efter aftale med undertegnede, rykker i første uge af juni op på Teenholdet.

Venneuge

Hele første uge af juni (uge 23) kan alle jeres venner prøvetræne på Capoeiraskolen Senzala. Hvis jer forældre vil hjælpe til med at sprede budskabet og tage børnenes kammerater med, vil det være en kæmpe hjælp.

Børne Distortion

I eftermiddagene 30. maj kl. 13.00-14.00 og 31. maj kl. 14.00-16.00 er vi inviteret til at lave shows til Børne Distortion i HC Ørstedsparken, så alle som har lyst, kom iført capoeiratøj og sneaks.

sommercamp-2016

Sommercamp

I år finder sommercampen sted i dagene 2.-6. juli,  pris 1.250 kr. sm betales kontant ved ankomst den første dag.

Få pladser tilbage, så skynd jer at tilmelde på . Vi mødes på Capoeiraskolen Senzala og træner der, samt i parkerne omkring. Vi hygger, leger, spiser madpakker, is og kage, får nye kammerater, lærer flere seje tricks, og tager på stranden eller i svømmehallen alt efter vejret.

Det er en super uge for børnene, såvel som for os lærere.

Lærerteamet i år består af Sophia, Luna, Julius, Isak, og undertegnede.

Capoeiraskolen Senzala holder sommerferie lukket fra søndag den 24. juni. Sæsonstart mandag den 13. august.

Med sommerhilsner
Mestre Steen