Maj 2016

Kære elever og forældre

Så er sommeren over os, planter og blomster pibler frem, ligesom capoeirabørnene, som bliver ældre og derfor skal skifte hold.

De børn som er fyldt 7 år, eller gør det i løbet af sommeren, skal rykke op på 7-10 års holdet fra 1. juni, som træner onsdag og fredag kl. 15.45-16.45.

Børn der er fyldt 11 år, eller gør det i løbet af sommeren, rykker op på teen holdet ligeledes pr. 1 juni.

Holdskiftet sker i juni, så børnene får mulighed for at falde til på deres nye hold, hvilket giver dem et moralsk løft og gør dem klar til at starte op igen efter sommerferien.

Venneuge 30/5-4/6

Alle elever har i denne uge mulighed for at tage en ven med til en prøvetime for måske at give lyst til at starte på Capoeiraskolen Senzala efter sommerferien.

Brasilienstur 1/1-15/1 2017

Vi rejser til Rio de Janeiro i Brasilien, på en fantastisk kulturrejse med udgangspunkt i capoeira hos Mestre Toni og Mestre Ramos.

Der er deadline for tilmelding den 31/5 på steen@senzala.dk. Vi er foreløbig 15 der tager afsted, med plads til alle der har interesse.

Sommercamp 27/6-1/6

Sommercampen for de 7-14 årige på Capoeiraskolen Senzala nærmer sig, ligesom deadlinen for tilmelding den 17/6. Husk der er begrænsede pladser, med godt og vel 2/3 fyldt op.

Sommerafslutning fredag 24/6

Vi holder sommer afslutning på Capoeiraskolen Senzala med grill og hygge i gården, ingen træning den dag, men roda for alle hold kl. 17.00-18.00, og derefter tændes grillen.

Medbring kød til grillen samt tilbehør til en fælles buffet. Der kan købes øl og sodavand på skolen. Deltagelse for børn og teen er i følgeskab af en forælder.

Sæsonstart for alle hold, fra mandag den 8. august.

Med ønsket om en glædelig sommer
Mestre Steen