Maj 2015

Kære elever og forældre

Tak for et fantastisk 18. Skandinaviske Capoeiratræf og Batizado. Tak til jer der deltog og især til alle der gjorde en kæmpe arbejdsindsats for at det overhovedet kunne lade sig gøre. Vi bliver alle helt høje når vi samles og formår at generere så meget god energi på tværs af aldre, niveauer og køn.

Vi mødes fra mange forskellige lande og kan måske ikke snakke sammen, men gennem musikken, sangen og bevægelsen forstår og mærker vi pludselig  hinanden og os selv fuldstændig klart. Det er så simpelt og fantastisk, det kan capoeira.

Sæt allerede nu et kryds i kalenderen og reserver datoen for næste års 19. Skandinaviske Capoeiratræf i Store Bededags ferien 22.-24. april 2016.

Capoeiratur til Tyskland

I weekenden 26.-28. juni er vi foreløbig 10 der tager til workshop og Batizado i Augsburg i Sydtyskland. De fleste kører i bil, men fly er også en mulighed. Sidste weekend var vi 5 afsted til capoeiratræf i Stockholm, hvor vi havde en super fed tur. Er du interesseret i at tage med til Augsburg, så skriv til

Brazilian Days i Serbien

Gå ikke glip af denne fantastiske weekend den 14.-16. august i Serbien. Igen i år er der GRATIS capoeira workshop i byen Novi Sads strandpark ved Donauflodens bred. Undervisning foretages af Mestre Torneiro, bosiddende i Frankrig, og jeg Mestre Steen.

Det foregår om formiddagen og eftermiddagen på store græsplæner i kæmpetræernes skygge i 30 graders varme, med masser af tid til ind imellem at øve de nye moves og musik, eller til bare at nyde livet, lave ingenting eller til at gå på sightseeing i den hyggelige by.

De varme sommeraftener nydes med rigtig god men billig mad og drikke, fester med brasiliansk live musik og DJs, og en fantastisk karnevalsparade søndag eftermiddag, hvor vi plejer at være ca. 150 capoeira deltagere. Det er GRATIS at deltage, og i år er der mulighed for at slå telt op i strandparken til næsten ingen penge. Er man interesseret så skriv til

Du kan også læse mere om eventen på Facebook:

https://www.facebook.com/events/398748923647703/

Gadeshow med alle hold

Lørdag den 6. juni er der kulturdag på Frederiksberg og vi skal i den forbindelse lave gadeshow i Frederiksberg Centret kl. 14.00-15.30. Vi mødes i capoeira uniform ved hovedindgangen ved Falkoner Allé kl.13.40. Alle er velkommen til at være med, børn og voksne, jo flere vi er, jo sjovere er det og jo flottere et show kan vi lave.

Filmoptagelse til Gyldendal Forlag

Tirsdag den 26/5 filmede vi en super capoeira roda mv. til Forlaget Gyldendals kommende capoeira side på deres internet portal. Siden henvender sig til idræts studerende på alle landets gymnasier og bliver lanceret i efteråret. Capoeiraskolen Senzala ved undertegnede er forfatter og ansvarlig for siden som eleverne kan bruge som pensum til deres idrætseksamen nu hvor idræt på basisniveau endelig er blevet et eksamens fag.

Tusind tak til alle jer der kom på en helt almindelig tirsdag formiddag og gav jeres støtte, gode energi og gjorde denne dag til en helt speciel capoeiradag.

Oprykning til nye hold for Mestre Steens elever

Fra den 1. juni er der oprykning til 7-10 års holdet af de børn der er fyldt 7 år, eller som gør det i løbet af sommerferien. Holdet træner 2 gange ugentligt, onsdag og fredag, kl.15.45-16.45. Prisen er kr. 325 per måned.

Grundslovsdag & Skt. Hans aften.

Grundlovsdag (5. juni) og Skt. Hans aften (23. juni) er der ingen træning.

Venneuge

I uge 25 fra den 15.-20. juni gentager vi vinterens succes og holder venneuge på alle hold. Tag en ven med til træning så de kan prøve hvad capoeira er og måske får lyst til at starte efter sommerferien.

Sommerafslutning

Fredag den 19. juni holder vi sommerafslutning for alle hold og forældre med capoeira roda kl.17.00-18.30. Så bliver grillen i gården tændt, medbring fisk eller kød til eget behov og tilbehør til en fælles buffet. Der er mulighed for at købe drikkelse. Der er den dag ingen almindelig træning for hverken børn eller voksne.

Sæsonafslutning og start

Capoeiraskolen Senzalas sidste almindelige træning foregår på Frederiksberg fredag den 26. juni. Sæsonstart for skolens ordinære undervisninger er mandag den 10. august.

Sommertræning

Der er sommertræning for teen og voksne i vores hovedcenter på Frederiksberg fra tirsdag den 30. juni til torsdag den 6. august. Der trænes ugentligt tirsdag og torsdag kl. 18.00-19.30. Prisen er 350 kr. for hele perioden eller 100 kr. per gang.

Sommercamp for børn

Årets børne sommercamp i uge 27 er ved at være fyldt op, så er man interesseret skal I være hurtige. Vi mødes fra mandag til fredag på Capoeiraskolen Senzala Frederiksberg kl. 09.00-14.00 og træner capoeira, bader, leger og hygger os med tid til at snakke om alt det vi ikke når i den daglige undervisning. Pris 1.200 kr. som betales kontant ved ankomst den første dag.

Tilmelding til

Med sommerhilsner
Mestre Steen