Juni 2019

Kære elever og forældre

Tusind tak for et fantastisk 22. Skandinaviske Capoeiratræf og graduering. En kæmpe opgave at realisere, men det hele værd og mere til, når alt som i år går op i en højere enhed.

Det er for alle en uforklarlig oplevelse, som ikke kan skabes i den daglige træning. Glæden hos elever, forældre, contra-mestre og mestre, når vi investerer hele os selv, vores tid, penge, og går igennem angsten, i mødet med alt det kaotiske som eventet og capoeira udfordrer os med. Når vi skal forholde os til nye undervisere, fremmede capoeira kæmpere og sprog, ældgamle ritualer der skal følges, hensyn der skal tages, behov der må udsættes, og nederlag og sejre, som vi kommer igennem og fejrer sammen.

Så mærker vi for alvor capoeiraens kraft og kærlighed, på tværs af alder, niveau, køn, og nationalitet – og det hele giver så meget mening.

Tak fordi I kom, og tak til alle jer, som hjalp til med store som små opgaver – uden jer havde det ikke været muligt.

Stort tillykke til Contra-Mestre Raio, Mestre Espiga, og Mestre Camarão med jeres formidling af capoeira, som vi så tydeligt igennem jeres elever oplevede det smukke resultat af.

Tak til jer, og til Instrutor Chocolate, for et super samarbejde med planlægningen og afvikling af eventet.

Master Fatmans indsamling genererede 985  kr. som vi har overført til hans efterladte familie.

Tillykke til vinderne af lodtrækningen, I kan afhente præmierne på Capoeiraskolen Senzala på Frederiksberg:

  1. Kirsten Andersen
  2. Jovanka
  3. Dina silke Damlund

Batizado hos Capoeiraskolen Senzala i Serbien

I Store Bededagsferien gentog vi successen for mine serbiske elever i byen Novi Sad, med endnu et fantastisk event,  “2. Balkan Capoeira Fest”, med 200 deltagende børn og voksne, der som altid tog imod med åbne arme, med super organisation og top capoeira. Tak til Mestre Espiga, som underviste og Prof. Luna og Isak, der spredte god energi.

Kom med når de organiserer “Dani Brazila”

Den 23.-25. august – al undervisning foregår i byen Novi Sads strandpark ved Donau-flodens bred, for både børn og voksne. Søndag slutter vi af med karnevalsparade gennem byen, med stort sambaorkester, dansere og ca. 100 capoeiristas, børn og voksne, en super sensommer oplevelse i 30 graders varme, med billige priser for kost og logi.

Vi flyver ud direkte med Air Servia, torsdag den 22/10 og hjem mandag den 26/10.

Holdskifte – oprykning for 4-6 og 7-10 årige

Fra 1. juni rykker elverne som er 7 år eller bliver 7 år over de næste par måneder op på 7-10 års holdet, der træner onsdag kl. 15.45-16.45 og fredag kl. 16.00-17.00.

De 11 årige og dem der fylder 11 år over de næste par måneder, flytter op på Teenholdet, som træner mandag og onsdag kl. 16.30-18.00 og fredag kl. 17.00-18.30.

Sommercamp

Sommercampen for de 7-14 årige i dagene 1.-5. juli er snart fyldt op, så tilmeld jer nu hvis I skal være sikker på en plads. Prof. Julius, Isak, Luna, undertegnede, og super samba-danseren Sophia glæder os til en rigtig dejlig sommerferie uge med masser af tid til træning, leg, dans, hygge og alle de små snakke, som vi ikke når i hverdagene med børnene.

Tilmelding til sommercamp

Sommerfest

Fredag den 14. juni holder vi sommerfest og grillhygge på Capoeiraskolen Senzala fra kl.17.00

Den normale undervisning er aflyst. Vi starter med capoeira roda for alle, hvorefter vi griller og hygger. Medbring eget kød til grillen og tilbehør til fælles buffet. Billige øl og sodavand kan købes kontant på skolen.

Shows og workshops ved Capoeiraskolen Senzala. Alle elever kan deltage

Lørdag den 8. juni ved Mestre Steen
Københavns Karneval på Rådhuspladsen
Kl. 14.00-15.00.

Lørdag den 22. juni ved Mestre Steen
Værløse Integrationsdag – Værløse bymidte
Kl. 10.30-12.00.

Søndag den 23. juni ved Mestre Camarao
Hvidovre midsommermarked – Rebæk søpark
Kl. 13.00-14.00.

Sommertræning

Prof. Isak, Luna, Niels, og Julius vil på skift i overraskende rækkefølge stå for sommerens træninger. Tirsdage og torsdage i perioden 25. juni-8. august kl. 18.00-19.30. Pris 375 kr. for hele perioden eller 50 kr. for drop-in.

Med solsommer hilsen
Mestre Steen