Januar 2017

Kære elever og forældre efter en måned i Brasilien er familien, rejseholdet og jeg tilbage for fuld damp. Tak til alle mine super kompetente undervisere, Contra-Mestre Espiga og Camarão, Professores Raio, Kamal, Vôvö samt Andreas, Stella, Søren og Louise, for jeres tid og omsorg for eleverne, undervisningen og vores skole.

Brasilien

Vi havde en fantastisk tur til Brasilien, boende i lejligheder på Copacabana, Rio de Janeiro, med udsigt til vandet fra vores værelser. 10 minutters gang fra capoeiratræningen, hvor vi smeltede hen i 35 graders varme hver dag. Vi gentager succesen om 2 år i 2019.

Johannes og Zofia har skrevet rejseberetninger fra turen, som kan læses ved at klikke på linkene herunder.

pic_brasilien2017

Danmark har talent

I lørdags var min datter Sophia i “Danmark har talent” med et forrygende samba show.

Vores orkester i lørdags, kaldet Pipoca, ved Contra-Mestre Espiga, Christian Glass, Kasper Madsen og undertegnede, spillede live, og vi var det mest sete indslag på TV2s hjemmeside i weekenden, kun overgået af Donald Trump! Gå ind og se det på TV2.

http://underholdning.tv2.dk/2017-01-21-pludselig-blev-det-pinligt-jarlen-afbrudt-af-sambadansers-far

Samba/afro dansehold ved Sophia Fonseca

Lørdag den 18. februar starter Sophia et dansehold i vores hovedcenter på Frederiksberg, for de 4-6 årige kl.11.30 og 7-11 årige kl.12.30. Kom forbi til en gratis prøvetime.

Samba/afro dansehold

pic_samba

Kontingent betaling

Så er det tid til kontingent betaling, denne gang for to måneder, nemlig perioden februar og marts. Betaling foregår kontant ved fremmøde til træning fra mandag den 30/1.

Salg af tøj og instrumenter

Der er kommet bukser i alle størrelser på lager, prisen er kr. 375. T-shirts kr. 175 (4-6 år dog udsolgt indtil medio marts).

Derudover har jeg 4 berimbauer til salg, kr. 1.200 per stk. samt 2 agogoer kr. 500 per stk. Husk kun kontant betaling.

Butikken i vores hovedcenter på Frederiksberg har åbent i træningstiderne hele februar måned. Se tiderne under undervisning eller på dagen på forsiden af hjemmesiden.

20. Skandinaviske Capoeiratræf og Batizado

Den 12.-14. maj i Storebededagsferien rykker vi ind i DGI-byen for at blive capoeiradøbt, gradueret og træne under 9 mestre, med gæster fra hele Europa. Det bliver årets højdepunkt, og jeg håber at alle allerede har reserveret datoen. Det bliver 3 fantastiske og intensive capoeira dage, som ikke en eneste elev bør gå glip af.

Det er dejligt at være i Brasilien og blive ladet op, men rigtig godt at være hjemme og lave capoeira med jer alle igen.

Vi ses til træning
Mestre Steen