Januar 2016

Kære elever og forældre

Det nye år er kommet stærkt fra start og Capoeiraskolen Senzala syder af god capoeira energi.

Vi står foran et halvår med en masse spændende aktiviteter, som er listet i vores kalender, ligesom helligdags og ferielukninger. Husk at man altid er velkommen til at besøge et af de mange andre hold på Capoeiraskolen hvis man vil træne mere, eller fordi man har misset sin normale træning på grund af sygdom eller ferielukning.

Kontingentbetaling

Det er tid til kontingent betaling denne gang for perioden februar og marts, der som altid foregår kontant til træning senest den 6/2. Overhold venligst betalingsfristen så også vi kan betale vores husleje. Husk denne gang at oplyse jeres eller barnets nuværende bæltegrad, da vi skal klargøre bælter til årets graduering i Store Bededagsferien den 22.-24. april.

Brasilienstur januar 2017

Fredag den 12/2 kl.19.00-20.00 er der infomøde om Brasiliensturen i januar 2017. Alle er velkommen. Undertegnede vil i detaljer tegne og fortælle om turens indhold, økonomi og forventninger. Tag gerne en kage med til kaffen.

Tango og fredagshygge

Fredag den 26. februar er der efter den normale træning Tango undervisning kl.19.00-20.00 og derefter fælles spisning. Medbring dansesko og 100 kr. for undervisning og mad. Tilmeldning sker til steen@senzala.dk senest den 22/2.

Musik kursusforløb

Som opfølgning på sidste succesrige musik workshop, er der det næste halve år mulighed for at dyrke capoeira og afrobrasiliansk musik og sang over et forløb fordelt på 5 søndag eftermiddage. Læs mere her:

https://www.facebook.com/capoeiraskolensenzala/posts/953319671383250

Capoeiraskolen Senzalas 25 års jubilæum

Pludselig er der gået 25 år og det der startede som en drøm om at leve af capoeira og formidlingen af det, er blevet til virkelighed.

Det har været en lang rejse med fantastiske oplevelser, glæder og sorger, store angstfyldte øjeblikke og ubeskriveligt mange mennesker som er kommet og gået.

Langsomt er det vokset fra en håndfuld elever til hovedcenter i egne lokaler, elever der selv er blevet lærere og contra-mestre, som på smukkeste vis repræsenterer Capoeiraskolen Senzala overalt i Danmark samt i Serbien, hvor vi i november skal fejre 15 års jubilæum.

Jeg håber at alle træner igennem så vi er klar til at tage imod de mange gæster der kommer for at fejre jubilæet med os. Mere information om det store 19. Skandinaviske Capoeiratræf følger snarest her på hjemmesiden.

Vi ses til træning.

Mestre Steen