Januar 2015

Kære elever og forældre

Så fik vi kickstartet året med en super venneuge, med rigtig mange besøgende, som jeg håber havde en god oplevelse. Der er stadig plads på alle hold, så har I flere venner der gerne vil prøve er I meget velkomne til at tage dem med.

Kontingentbetaling
Det er tid til kontingentbetaling og det er denne gang kun for 2 måneder, februar og marts. Betal venligst kontant til træning senest den 7. februar.

Springtræning flyttet
DGI-byen er ramt af vandskade og er ikke som lovet blevet klar til vores springdag på søndag den 25. januar. Så springtræningen for de 7-10 årige bliver vi desværre nødt til at flytte til søndag den 1. marts kl. kl.13.00-16.00.

Capoeiratøj
Nye capoeira T-shirts og bukser er nu langt om længe blevet afsendt fra Brasilien, og kan forhåbentlig købes fra næste uge. Jeg beklager den lange leveringstid.

Herunder følger lidt datoer og information til at putte i kalenderen.

Vinterferie
Træningslukket for alle hold i uge 7, søndag den 8. februar til søndag den 15. februar, begge dage inklusive.

Skandinaviske Capoeiratræf 2015
Det 18. Skandinaviske Capoeiratræf og vores Batizado, hvor alle elever skal træne, capoeira døbes eller have bælte foregår i år i Store Bededagsferien fra den 1.-3. maj.

Her vil en perlerække af mestre og contra-mestre undervise og lave capoeira i verdensklasse:

Mestre Toni Vargas
Mestre Levi
Mestre Elias
Mestre Rui
Mestre Steen
Mestre Banana
Mestre Jacob
Contra-mestra Nega
Contra-mestre Espiga
Contra-mestre Camarão

Batizado i Serbien
Batizado og capoeiratræf for mine serbiske lærere og deres elever afholdes i år i Beograd fra den 8.-10. maj med deltagelse af bl.a. Mestre Rui, Mestre Steen, Contra-mestre Espiga og Contra-mestre Christina.

Sommerferie
Capoeiraskolen Senzalas normale træningstider løber til og med lørdag den 27. juni. Vi holder sommerafslutning den 26. juni med Roda for alle hold kl. 17.00-18.30, efterfulgt af grillaften med fælles buffet i gården bag Capoeiraskolen på Frederiksberg.

Igen i år afholdes sommercamp for de 7-10 årige og Teenhold i uge 27, dagene 29. juni til 3. juli. Vi gentager sidste års succes med træning, musik, strandbesøg og masser af sommerhygge, hver dag fra kl. 09.00-14.00. Prisen er kr. 1.200 – alle børn er velkomne, også hvis de ikke har trænet capoeira før.

Sommertræning for Teen og voksen hold fra tirsdag den 30. juni til torsdag den 6. august. Der trænes ugentligt tirsdage og torsdage kl. 18.00-19.30. Prisen er 350 kr. for hele perioden, eller 100 kr. per gang.

Vi starter op igen efter sommerferien mandag den 10. august.

Capoeirahilsener
Mestre Steen