Genåbning april 2021

Kære elever og forældre

Det er så dejligt at kunne undervise jer alle igen og heldigvis har vejret været med os. Jeg nyder at være så meget udenfor, og har kun måtte aflyse 1 træning på grund af haglvejr siden vi startede efter Påske, så det er jo fantastisk.

Børneholdene hos Mestre Steen rykker indenfor fra 21. april

Fra onsdag den 21. april bliver Corona restriktionerne for indendørs undervisning af børn og unge lempet, og vi rykker derfor indenfor i eget hus igen.

Se træningstider her

Eleverne skal gå ind af hovedindgangen og ud af modsatte udgang så vi undgår kontakt holdene imellem.

Da der er mange fordele ved udendørs træning vil fredagstræningen for 7-10 år og teenhold dog fortsætte udenfor. I tilfælde af dårligt vejr rykker vi ind på Capoeiraskolen Senzala. Dette vil så blive adviseret på vores Facebook side.

Voksentræning hos Mestre Steen fortsat i Lindevangsparken

Voksenholdene forsætter alle træninger udenfor med uændrede tider, men vi fejrer foråret med at genindføre Capofit om lørdagen, nu i Lindevangsparken.

Se træningstider her

30 års jubilæum og graduering udsættes til 1.-3. oktober

Vi glæder os utrolig meget til Capoeiraskolen Senzalas 30 års jubilæumsfest og graduering for alle elever, og vil gerne kunne fejre det uden Corona paranoia og med deltagelse af alle vores indlandske såvel om udenlandske venner, kollegaer og familie.

Vi har derfor valgt at udsætte festen til 1.-3. oktober 2021, så flyt krydset I allerede har sat i kalenderen – det bliver nemlig en fest man ikke må gå glip af!

Der vil være udnævnelse af 3 Contra-mestre, surprise koncert, og meget andet.

20 års jubilæum og graduering i Beograd 8.-10. oktober

Det ville være så dejligt hvis mange herfra rejste med til Beograd i Serbien og fejrede mine serbiske elever og Capoeiraskolen Senzala 20 års jubilæum i Serbien. Også her vil jeg udnævne 3 Contra-mestre, de første i Serbiens historie.

Summer Camp 28. juni til 2. juli

Tilmeldinger til børnenes summercamp strømmer ind. Vil I sikre jer en plads i år, så send hurtigst muligt en tilmelding til steen@senzala.dk

Det er jo sommerens Capoeira højdepunkt og bliver som altid dejligt med god tid i træningerne, med musik og akrobatik træning, samt masser af tid til leg og hygge.

https://www.senzala.dk/nyheder/kommende-aktiviteter/sommercamp/

Mange hilsner
Mestre Steen