December 2017

Kære elever og forældre

Julen er over os og vi kan se tilbage på et flot år, hvor vi fejrede afholdelsen af det 20. Skandinaviske Capoeiratræf, en super sommercamp, og workshops med Mestre Toni for bare at nævne nogle højdepunkter.

De bestilte sweatshirts kan nu afhentes på Capoeiraskolen, vi har desuden bukser til de 4 årige, 12 år og 14 år, samt T-shirts i alle størrelser, og nogle gode CDer, så man har musik og træne til derhjemme i juleferien.

22. december, en fredag, er sidste træning i år til sædvanlige tider. Efter Teen/voksen skåler vi julen ind og hygger for dem der har tid.

6 januar, en lørdag, er den første træningsdag i det nye år.

Hyggeaften med overnatning for Teenholdet – fredag den 26/1

Vi træner med de voksne kl. 17.00-18.30, spiser aftensmad, og tager så i Lindevangsparken og skøjter. Pris kr. 150 (betales fredag). Efter morgenmad lørdag den 27/1 kl. 08.00-09.00 tager vi hjem. Tilmelding på senest onsdag den 24/1.

I løbet af foråret og forsommeren er der en række store internationale Capoeiratræf i Capoeiragruppen Senzala som jeg på det varmeste kan anbefale at deltage i.

22.-24. april i München (Tyskland)

Fejring af Mestre Toni Vargas 50 års jubilæum med undervisning af børn og voksne samt graduering. Konfirmerede Mestre: M. Toni, M. Ramos, M. Caracu, M. Steen, M. Banana, M. Chiquinho.

27.-29. april i Saint Germain/Paris (Frankrig)

Mestre Banana afholder et af Sydeuropas største events med undervisning af børn og voksne samt graduering. Konfirmerede Mestre: M. Elias, M. Banana, M. Acordeon, M.Toni, M. Steen og andre.

CAPOEIRASKOLEN SENZALA AFHOLDER I ÅR 2 INTERNATIONALE CAPOEIRATRÆF

4.-6. maj – det 21. Skandinaviske Capoeiratræf i København

Alle vores danske elever samles om at byde internationale elever, Professores, Contra-Mestres og Mestre velkommen i DGI-byen til undervisning for børn og voksne samt graduering af Teen/voksne fredag aften og graduering af børn lørdag formiddag.

Konfirmerede Mestre: M. Toni, M. Ramos, M. Rui, M. Luis Claudio, M. Banana, M. Ana Sabia, M. Chiquinho, M. Jacob, M. Steen.

11.-13. maj – 1. Balkan Capoeirafest i Beograd (Serbien)

Alle Capoeiraskolen Senzalas Serbiske elever byder velkommen til det 1. Balkantræf i en dejlig forsommer med undervisning af børn og voksne samt graduering. Konfirmerede Mestrer: M. Toni, M. Ramos, M. Steen, M. Luis Claudio.

29. juni-1. juli weekend camping i Frankrig med Capoeira, sommer, sol og badning

Organiseret af Contra-Mestre Tyson. Konfirmerede Mestre: M. Steen og M. Bale.

SOMMERCAMP for de 7-14 årige den 2.-6. juli kl.09.00-14.00.

Tilmelding til senest den 22. juni så længe der er ledige pladser.

Rigtig god jul!

Med capoeira hilsner
Mestre Steen