Fornemt besøg

Den brasilianske ambassadør kunne ikke aflyse sin planlagte rejse for at deltage i vores Batizado i weekenden, men takkede med glæde ja til vores roda invitation imorgen onsdag den 27. april kl. 19.00.

Alle interesserede elever, børn som voksne, skal komme senest kl. 18.40 i hvidt, renvasket capoeiratøj og sprængfyldt af weekendens energi. Så laver vi roda, og når undervisningen kl. 19.30 starter, vil jeg hygge om ambassadøren og hans følge i vores køkken.

Tak for en fantastisk capoeira weekend med mere end 300 deltagende capoeiristas og 700 besøgende familie, venner og nysgerrige.

Tusind tak for mine flotte gaver, blomster, og de smukke ord der fulgte med – det varmer i hjertet.

Kæmpe tak til alle jer der med stor entusiasme hjalp til med kørsel, indkøb, dørvagt, rengøring, indskrivning, kagebagning, madlavning, festholdet, layout, hjemmeside, lys, tribune, op- og nedtagning  og meget andet.

Jeg er meget glad og stolt over Capoeiraskolen Senzala. Som man siger i Afrika: Alene går det hurtigt, men sammen kommer man langt.

Husk infomøde på Capoeiraskolen Senzala om Brasilienstur 2017, onsdag den 11. maj kl. 20.00-21.00

Summercamp 27. juni-1. juli for 7-14 årige på Capoeiraskolen Senzala, tilmelding hurtigst muligt til – begrænsede pladser.

Kærlig hilsen
Mestre Steen