August 2019

Kære elever og forældre

Den 12. august starter Capoeiraskolen Senzala op med den nye sæson efter en dejlig dansk sommerferie. Jeg glæder mig til at se jer alle igen friske, sommerbrune og veludhvilede.

Kontingent

HUSK kontingentbetaling for perioden august-oktober, som altid kontant betaling hos mor Asta ved FØRSTE fremmøde til træning.

Ændrede træningstid for øvede voksne i august

I hele august måned træner alle voksne sammen både mandag, onsdag og fredag (som sædvanligt). Træningstiden er mandag og onsdag kl. 18-19.30, samt fredag kl. 17-18:30.

Så er alle kommet tilbage fra ferie, hvorefter vi fra 2. september igen har normale træningstider.

Show i Lindevangsparken

Lørdag den 17. august skal vi lave show til Hip Hop streetparty i Lindevangsparken kl. 12.00-13.30, alle elever er velkommen til at deltage, det var super hyggeligt sidste år. Kom 10 min. før og husk Capoeira uniform og gummisko.

Show til Nansensgade fest

Lørdag den 24. august laver vi som sidste år shows i Nansensgade for vores hotelsponsor, Arthur Hotels, og alle gadens beboere og gæster. Det var en fest sidste år, så kom og vær med, alle elever iført Capoeiraskolens uniform er velkomne. Præcist tidspunkt kommer snarest på hjemmesiden.

Brasiliansk festival i Serbien

I dagene 22.-26. august går turen til sommerens Capoeira festival og karneval i byen Novi Sad. Isak fra voksen holdet samt Villads, Silke og Carla fra Teen med mor Søs tager også med og vi vil gerne have følgeskab af flere?

Kulturnat show i Cinemateket

Fredag den 11. oktober er det kulturnat og vi skal lave show i Cinemateket overfor Kongens Have kl. 18.30-20.00

Workshop med Mestre Ramos

Weekenden 11.-13. oktober er der workshop med Mestre Ramos på Capoeiraskolen Senzala, program kommer snarest.

Der vil selvfølgelig ske meget mere i løbet af efteråret men sæt foreløbig kryds i kalenderen så i ikke går glip af de allerede arrangeret shows og workshops.

Vi ses om en uge til endnu en fantastisk sæson sammen på Capoeiraskolen Senzala.

Med solsommer hilsen

Mestre Steen