August 2017

Fra mandag den 7. august byder vi velkommen til den nye sæson. Jeg håber at alle har nydt ferien, fået slappet af, og været heldige at ramme bare en lille smule sol og varme.

Nye elever

Har I venner eller bekendte, som er nysgerrige på capoeira, må I rigtig gerne tage dem med til en gratis prøvetime her til sæsonstarten, så de kan være med fra begyndelsen.

Kontingentbetaling

Husk kontant kontingentbetaling for perioden august-oktober ved fremmøde på Capoeiraskolen.

Senzalatræf i Rio de Janeiro

I juli repræsenterede Prof. Raio Capoeiraskolen til vores gruppes capoeiratræf i Rio de Janeiro, hvor der udover undervisning, var 10 formaturas (rødbælte gradueringer), heraf 3 kvinder. Stort tillykke til de nye Mestre.

Roda do mes

Vi har spændende arrangementer det næste halve år, og starter med RODA DO MES, fredag den 25. august kl. 17.00-19.00, hvor vi inviterer alle vores venner fra de andre capoeiragrupper i København, til at lave capoeira med os. Alle elever, børn såvel som voksne, er velkomne.

Mestre Toni – Workshops & Masterclass

Fra den 2.-8. oktober tilbyder vi 3 forskellige kurser med Mestre Toni Vargas. Der vil være workshops for de 7-10 årige, voksne på alle niveauer, og helt specielt, for første gang MASTERCLASS til dem går med ønsket om, eller allerede underviser børn. Det bliver en fantastisk uge.

http://www.senzala.dk/nyheder/kommende-aktiviteter/masterclass-og-workshops-med-mestre-toni-vargas/

Mestre Steen giver kurser i Europa – tag med!

At rejse er jo altid dejligt, og med capoeira kan det være endnu sjovere. Man rykker og udvikler sin capoeira utrolig meget, når man udfordrer sig selv uden for de hjemlige rammer, med nye mennesker fra andre grupper. Man får desuden oplevet de steder man besøger fra en anden vinkel, end som almindelig turist.

Skriv til mig på hvis I gerne vil slutte jer til en af mine rejser.

Novi Sad i Serbien, 10.-14. august.
Helsinki i Finland, 15.-18. september.
Wien i Østrig, 13.-15. oktober.
Budapest i Ungarn, 1.-3. december.

Capoeira-dåb & graduering

Næste graduering og dåb af børn og voksne foregår 4.-6. maj 2018 i forbindelse med det 21. Skandinaviske Capoeiratræf, så husk allerede nu at reservere datoerne.

Jeg glæder mig til at se jer alle, kampklare og veludhvilede, til endnu et fantastisk capoeira år.

Sommer hilsner
Mestre Steen