August 2016

Kære elever og forældre

Så er sæsonen gået igang og vi er kommet rigtig flot fra start på alle hold. Der er stadig ledige pladser, så tag gerne venner med til en gratis prøvtime.

HUSK KONTINGENT BETALING FOR PERIODEN AUGUST-SEPTEMBER
Der er fortsat elever som mangler at betale.

TUR TIL GERLEV IDRÆTSHØJSKOLE

Weekendturen for de 7-14 årige på Gerlev idrætshøjskole den 30. september til 2. oktober mangler tilmeldinger for at blive realiseret. Lad ikke jeres børn gå glip af denne fantastiske koloni, hvor nye venskaber, capoeira træning, svømmehal, springsal og Capoeiraskolen Senzalas hemmelige capoeira-ritualer gør det til en af årets store oplevelser.

SIDSTE TILMELDINGSFRIST FREDAG DEN 2/9.
http://www.senzala.dk/gerlevtur

Contra-Mestre Camarao har flyttet sin træningsdag til tirsdag, alle er stadig velkommen til at kigge forbi eller besøge og træne med hos de andre lærere i Capoeiraskolen, det er inkluderet i jeres kontingent.

Den 10/9 kl. 12.30 optræder Capoeiraskolen Senzala på Gulbergs Plads (Nørrebro) under ledelse af Contra-Mestre Espiga. Alle elever, børn som voksne, er velkommen til at deltage. Kom i Capoeira uniform og gummisko, så laver vi et brag af et show.

“Danmark har talent” programmet på TV2 har inviteret Capoeiraskolen Senzala til audition den 17/9, og vi har efter grundig overvejelse takket ja. Vi stiller med et show hold bestående af Charlie, Julius og Alvin fra 7-10 års holdene, Magnus, Selma, Matti og Ludvig fra Teenholdene og Luna, Niels og Isak fra voksen holdet.

Vi håber gennem programmet, der har en million seere, at kunne skabe noget tiltrængt opmærksomhed på Capoeira i Danmark, og at vise hvor dygtige vi er i Capoeiraskolen Senzala.

Showholdet er sammensat så det i denne sammenhæng repræsenterer vores skole og capoeira på bedste vis.

Der vil blive mulighed for at komme ind som tilskuer for at bakke vores hold op, nærmere information fra TV2 herom følger på hjemmesiden.

Mange hilsner
Mestre Steen