April 2019

Kære elever og forældre

Så titter solen endelig frem og med den årets capoeira begivenhed, vores graduering og det 22. Skandinaviske Capoeiratræf den 10.-12. maj i DGI-byen.

Det bliver en fantastisk weekend med undervisning af 10 Mestre, og deltagelse af et væld af Contra-Mestre og Professores.

Man kan indskrive sig og betale til træning i ugen op til træffet. Se hele det flotte program ved at klikke på banneret til højre.

Se også denne lækre video fra 19. Skandinaviske Capeoiratræf, lavet af dygtige Alona Vibe.

Klargøring af bælter og fællesspisning

Fredag den 5. april kl. 18.30-20.00 er der brug for så mange hænder som muligt til klargøring af årets bælter.

Det foregår på Capoeiraskolen Senzala efter aftenens træning, med mulighed for at spise chili con carne til 50 kr. samt købe øl og sodavand til 10 kr.

Sweatshirts

Bestil en sweetshirt i grå eller mørkeblå inden den 5. april på e-mail steen@senzala.dk, pris 350 kr. til betaling og afhentning ved Batizadoen.

Opgiv barnets alder eller for voksne den ønskede størrelse. Voksenmodellen fås med eller uden lynlås, husk at specificere hvad der ønskes.

Kontingent

Så er det tid til betaling af kontingent for perioden april-juni. Asta sidder som altid og tager imod til træning.

Sommercamp for de 7-14 årige uge 27

Sommerens mest populære begivnhed, i dagene 1.-5. juli. De første tilmeldinger er løbet ind, vær sikker på en plads og send tilmelding allerede idag på steen@senzala.dk

Bemærk at lørdagholdene den 30. marts flyttes til bygningen ved siden af, i Københavns Karateklubs lokaler, Bernhard bangs Alle 27.

Med forårshilsner
Mestre Steen