April 2015

Så er det tid til sæsonens sidste kontingent betaling for perioden april-maj-juni. Vær sød selv at tage initiativ og betal som altid kontant i forbindelse med træningen på skolen. Betal venligst fra den 23.-28. marts, da vi har lukket i påsken.

Vær opmærksom på at man ikke kan deltage i undervisning eller årets batizado hvis kontingentet ikke er betalt.

Vi nærmer os årets Batizado med stormskridt, flybilletterne til mestrene er købt, programmet lagt på nettet og vi gjorde sidste fredag 245 bælter klar til farvning, tak til alle der kom og hjalp til.

Læs programmet, mød mestrene og få mere information på linket herunder:

http://batizado.senzala.dk/

Vi har lavet en liste med svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med capoeiratræffet. Du finder dem nederst på siden.

Oprykning af elever på Mestre Steens børnehold

Fra den 1. juni er der oprykning til 7-10 års holdet af de børn der er fyldt 7 år, eller som gør det i løbet af sommerferien. Holdet træner 2 gange ugentligt, onsdag og fredag, kl.15.45-16.45. Prisen er kr. 325 per måned.

Herunder følger lidt datoer for kommende aktiveter og ferier:

Påskeferie for børneholdene i dagene 29. marts til 6. april.
Teen og voksenholdets træninger er slået sammen mandag den 30/3 og onsdag 1/4 kl. 18.00-19.30.
Derefter påskeferie i dagene 2.-6. april.

Mandag den 25. maj holdes lukket pga. Pinse.

Vi holder sommerfest fredag den 19. juni, mere information følger, men reserver gerne datoen nu.

Sommerferie for børneholdene sker fra 27. juni til 9. august, begge dage inklusive.

Vi arrangerer igen sommercamp for 7-10 års og Teen hold, i dagene 29. juni til 3. juli. Kontakt Steen for mere information.

Som altid er der mulighed for teen og voksne at træne i sommerferien, med træning tirsdage og torsdage kl. 18-19.30.

Sæsonstart for hele Capoeiraskolen Senzala er mandag den 10. august.

Gerlev weekend/træningstur for 7-10 år og Teen hold er planlagt til 23.-25. oktober. Vi håber i år på et solidt fremmøde, så denne tur kan blive en realitet igen.

Svar på de oftest stillede spørgsmål

  • Program for træffet findes på vores hjemmeside: http://batizado.senzala.dk/
  • Det vil være muligt at blive indskrevet til alle træninger i ugen op til capoeiratræffet, hvor adgangsarmbånd udleveres. Den normale indskrivning i DGI-byen foregår om fredagen fra kl. 10-11, og de efterfølgende dage ved ankomst til træningerne.
  • Prisen for deltagelse er kr. 750 for teenagers og voksne, kr. 700 for børn 7-11 år og kr. 650 for børn 4-6 år. Prisen inkluderer T-shirt og adgang til festen (18+ år).
  • Der gives familierabat til elever af Capoeiraskolen Senzala, på kr. 100 per person udover den første deltager.
  • Gæstebilletter til batizadoen fredag og lørdag koster kr. 60 for voksne og kr. 40 for børn. Børn op til 3 år er gratis. Billetterne kan købes ved indskrivningen i ugen op til eventen, ved hovedindskrivningen fredag, samt i døren på selve dagene.
  • T-shirt udleveres om fredagen, inden batizadoen starter. Der må ikke trænes i T-shirten før træffet er slut, den skal kun benyttes under selve batizadoen. Derudover skal man være iført hvide capoeirabukser med gruppens logo på.
  • Til forældrene, jeres børns færden i DGI-byen er på eget ansvar. Benyt gerne pauserne i træningsprogrammet til at få lidt mad og drikke i børnene, da det er nogle lange dage med fuld knald på.
  • Mandag den 4. maj efter vores event holder vi træningsfri.
  • Festen (for de voksne) afholdes om lørdagen, på Vester Voldgade 83, 1552 København V. Tag gerne en ven eller veninde med.

Har du ris eller ros vedr. eventen, må du meget gerne sende en mail til