Capoeiraskolen Senzala

Capoeira kom til Danmark i 1980’erne, og i 1991 åbnede Steen Møller den første capoeiraskole: Capoeiraskolen Senzala på Frederiksberg. I de første år i taekwondo-lokaler, herefter på en balletskole på Finsensvej, hvor skolen havde lokaler i 10 år. De sidste mange år har skolen haft tilholdssted på Frøbelseminariet på Grundtvigsvej.

Skolen har i dag nogle af Europas højest graduerede undervisere, der tilbyder undervisning forskellige steder i Danmark og i verden. Der er undervisning for alle aldersklasser (børn fra 2 år og op), fordelt på mange forskellige hold.

Skolen er til dato den største skole i Norden og er ansvarlig for det ældste capoeira-træf i Skandinavien. Dette afholdes en gang om året med deltagelse af nogle af verdens førende capoeiraudøvere fra ind- og udland.

Undervisere og elever deltager desuden i capoeira-møder og workshops rundt om i hele verden. Herudover arrangeres der en årlig capoeira-lejrskole for børnene, og ca. hvert andet år arrangeres en inspirationsrejse til Brasilien.