16. Skandinaviske Capoeiratræf - 2-5 maj 2013

16. Skandinaviske Capoeiratræf

Velkommen

Det er med stor glæde at Capoeiraskolen Senzala byder velkommen til det 16. Skandinaviske Capoeiratræf og Grupo Senzalas 50 års jubilæum som vi i dagene 2.-5. maj vil fejre med capoeira i verdensklasse og som vil kulminere i Rio de Janerio i juli måned.

Capoeiramestre og højtgraduerede, med elever fra ind-og udland vil med et frisk pust udefra give alle mulighed for at opleve og prøve kræfter med den smukke, kraftfulde og magiske capoeira i DGI-byens optimale sportshaller ved Københavns Hovedbanegård.

Undervisning

7 capoeiramestre vil forestå undervisningen, som for voksne bliver på tre niveauer, mens børnene bliver inddelt efter alder. Alle er velkomne.

Der vil desuden være foredrag om Grupo Senzalas stolte historie af Mestre Itamar en af vores gruppes stadig aktive grundlæggere og Mestre Peixinhos personlige ven. Derudover afholdes percussion workshop for både voksne og børn med Michael Aabye, Airtrack/ springtræning og fest lørdag aften.

Kom og mærk kraften og energien, når mennesker mødes på tværs af nationalitet, alder og køn for at kæmpe, synge og danse i en eksplosiv, positiv og musisk atmosfære.

Batizado & Troca de Corda

Torsdag og lørdag fejres eleverne med årets capoeirafest. Under batizadoen får skolens nyeste elever deres capoeiradåb, når de for første gang kæmper mod en mester eller højtgradueret med hele det inviterede capoeiramiljø, familie og venner som vidner. De mere øvede elever vil blive tildelt nye bælter efter fortjeneste.

Indskrivning

Det vil være muligt at blive skrevet ind på Frøbelseminariet allerede om onsdagen fra kl. 18.00-19.00, for at undgå vente tid om torsdagen.

Den normale indskrivning i DGI- byen foregår om torsdagen fra kl. 16.00, og de efterfølgende dage ved ankomst til træningerne.
Ved indskrivningen udleveres et armbånd som skal bæres under hele træffet.

Pris for deltagelse
kr. 750 for Voksne & Teen
kr. 700 for Børn 7-11 år
kr. 650 for Børn 4-6 år

Prisen inkluderer jubilæums T-shirt til alle deltagere i træffet.

Billetsalg
Billetter til Batizado og Troca de Corda købes ved indskrivningen eller i døren før arrangementet. Prisen er 60 kr. for voksne og 30 kr. for børn. Bemærk begrænset antal.

Adresse
Undervisningen finder sted i DGI-byen, Tietgensgade 65, 1704 København V

Program

Herunder følger årets program. Du kan også downloade det i PDF format her.

sct16_program