Velkommen til Capoeiraskolen Senzala

I vores hovedcenter på Frederiksberg, samt øvrige afdelinger i København og omegn, kan vi som de eneste i landet tilbyde undervisning 6 dage om ugen for voksne og børn, fra 2 år og opefter, i et bredt udbud af forskellige hold og holdtyper som børnehold, teen-undervisning, niveauopdelt voksenhold, et forældre/barn hold samt et særligt hold for de lidt ældre voksne, såvel som personlig træning og coaching.

Endvidere arrangerer skolen shows og workshops til virksomheder, institutioner og private.

Capeiraskolen Senzala er Danmarks ældste med mere end 600 elever tilknyttet. Skolen ledes af Steen Møller, der som den første europæer blev gradueret til Mestre de Capoeira i 2011.

Seneste nyhedsbrev  ·  Oktober 2020

Kære elever og forældre

Sæsonen er igang med masser af elever nye som gamle, energien og den gode stemning er helt i top, det er fantastisk.

Tak for jeres samarbejde og positive tilgang til Corona udfordringerne, så I kun kommer helt raske og efterlever hygiejne-reglerne og vores ankomst/afgangsregler.

EFTERÅRSFERIE

Capoeiraskolen Senzala holder lukket pga efterårsferien fra lørdag den 10. til fredag den 16. oktober, begge dage inklusive.

NYT TRÆNINGSTILBUD

Vi tilbyder nu at Teen og voksne kan træne 4 gange ugentligt med vores nye hold-tilbud om lørdagen:

Capofit kl. 11.15-12.00 – kondition og styrketræning.

Åben træning kl. 12.00-13.30 / selvtræning af akrobatik, musik øvning, eller nyd en kop kaffe og lidt weekend-hygge sammen.

Tilbuddet er inkluderet i kontingentet og har man en gæst med, koster det 75 kr. for vedkommende per gang.

Vi havde en super premiere på vores nye lørdagshold sidste weekend, og jeg håber at mange får lyst til at være med, og måske giver sig tid til også at “hænge lidt ud” da det jo er weekend.

Med efterårs hilsner
Mestre Steen

Undervisning i dag

Der er ingen træning i dag.

Denne oversigt tager ikke højde for helligedage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.