Capoeira for voksne

Capoeira forbedrer ikke bare den fysiske form. De akrobatiske bevægelser til musik, udfordrer koordineringsevnen, og kampelementet i capoeiraen styrker koncentrationen og udfordrer sindet og kreativiteten. Det sker i et legende og rart miljø, hvor der er masser af plads og rum til også at motionere lattermusklen. Her er der plads til alle uanset niveau og alder.

En typisk capoeiratræning begynder med opvarmning, herefter undervises i forskellige capoeirabevægelser, akrobatik og teknikker, som trænes både individuelt og sammen med en partner. Træningen afsluttes med en roda, hvor de nye teknikker afprøves i praksis.

Fællesskab, samarbejde og holdånd er i fokus under træningen, hvor gamle elever hjælper nye elever, og hvor alle medvirker til at skabe den gode energi i rodaen.

Gratis prøvetime

Alle er velkomne til at få en gratis prøvetime på vores hold, hvor du får mulighed for at prøve capoeira og lærer de grundlæggende ting.

Der er typisk 2-3 personer til prøvetimen, så der er tid til fokus på den enkelte person. Efter prøvetimen er der mulighed for at stille spørgsmål, samt få information omkring kontingent, uniform m.v.

Læs nærmere på de enkelte hold herunder hvornår der tilbydes prøvetimer. Vi tilbyder undervisning for voksne, begyndere såvel som øvede, på følgende lokationer:

Frederiksberg

Mandag, onsdag og fredag med Mestre Steen

Østerbro

Mandag med Contra-mestre Espiga

København C

Tirsdag med Contra-mestre Camarão

Gentofte

Lørdag med Professor Raio

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores undervisere.

Undervisning i dag

16:00Børn (7-10 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
16:15Børn (4-6 år)
Mestre Camarão · Vestegnen
16:30Børn (7-10 år)
Mestre Espiga · Nørrebro
17:00Børn (4-6 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:00Børn (7-10 år)
Mestre Camarão · Vestegnen
17:30Teenagers (11+ yrs))
Mestre Espiga · Nørrebro
17:30Teenagers (11+ år)
Mestre Camarão · Vestegnen
17:30Voksen
Mestre Camarão · Vestegnen

Denne oversigt tager ikke højde for helligdage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.