Capoeira for teenagers

Teen-undervisningen er som de øvrige børnehold defineret af børnenes alder, foregår på tværs af niveau og med fokus på musikken og bevægelserne.

En typisk træning starter med en opvarmning, og herefter undervises i forskellige capoeirabevægelser, akrobatik, teknikker og musik, som trænes både individuelt og sammen med en partner. Herigennem udvikles børnenes forståelse for rytme, kreativitet og samarbejde samtidig med, at de indgår i en sammenhæng, hvor de skal lytte og være opmærksomme, fordi der arbejdes med elementer af kamp. Træningen afsluttes med en roda, hvor de voksne elever også har mulighed for at deltage.

Børnene er nu blevet så store, at der på dette hold stilles større krav til deres koncentration, musikalske færdigheder, sparketeknik og arbejde på gulv. Deres fysik trænes, så de får et godt fundament til akrobatik og kan begynde at arbejde med f.eks. saltoer og flikflak.

Nybegynderen bliver rigt udfordret under træningen. Til de mere øvede elever skærpes kravene, idet de får mulighed for at fungere som hjælpeundervisere, deltage i forskellige shows mv.

Vi tilbyder capoeira undervisning for teenagers på Frederiksberg og i København.

Undervisning i dag

16:00Børn (7-10 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
16:15Børn (4-6 år)
Mestre Camarão · Vestegnen
16:30Børn (7-10 år)
Mestre Espiga · Nørrebro
17:00Børn (4-6 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:00Børn (7-10 år)
Mestre Camarão · Vestegnen
17:30Teenagers (11+ yrs))
Mestre Espiga · Nørrebro
17:30Teenagers (11+ år)
Mestre Camarão · Vestegnen
17:30Voksen
Mestre Camarão · Vestegnen

Denne oversigt tager ikke højde for helligdage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.