Undervisning

Capoeiraskolen Senzala tilbyder capoeiraundervisning til børn og voksne, med forældre/barn hold for børn (med forældre) i alderen 2-4 år, hold for børn i alderen 4-12 år, samt teen-, voksen og voksen plus hold. Der vil derfor være træning for alle uanset alder og niveau.

Alle capoeiraskolens undervisere har mange års erfaring og er uddannet både på skolen og via idrætsuddannelser eller pædagogiske studier.

Forældre/børn Børn Teenagers Voksen Voksen plus
Frederiksberg Frederiksberg Frederiksberg Frederiksberg Frederiksberg
Østerbro (ØF) København Østerbro
Østerbro (SH) Nørrebro København
Nørrebro Gentofte
København
Hellerup
Gentofte

Priser

Herunder kan du se priser for deltagelse i undervisning på de forskellige niveau. Priserne er inddelt alt efter om de individuelle hold tilbyder 1, 2 eller 3 ugentlige undervisninger.

Hold 1x 2x 3x
Forældre/børn 475 kr.
Børn 275 kr. 325 kr.
Teenagers 275 kr. 375 kr. 375 kr.
Voksen 325 kr. 375 kr. 375 kr.
Voksen plus 325 kr.

Praktisk information

Nye elever har mulighed for at få en gratis prøvetime. Dette skal dog på forhånd aftales med underviseren, da børneholdene kan være fuldt booket.

Undervisningen foregår i capoeiraskolens uniform – et par hvide bukser og en hvid t-shirt samt bæltet, som børn og voksne kan få fornyet hvert år til skolens graduering (Batizado og Troca de Corda) afhængig af om de har deltaget i undervisningen i løbet af året.

I den første tid kan der trænes i almindeligt træningstøj. Capoeiraskolens uniform kan erhverves på hovedsædet på Frederiksberg når der er undervisning, eller kan bestilles hos egen underviser.

Kontingentbetaling sker kontant på holdene hver tredje måned. Ved indmeldelse betales der 50 kr. samt kontingent for de første undervisningsmåneder.

Workshops og graduering

Capoeiraskolen Senzala arrangerer årligt “Skandinavisk Capoeiratræf”, der ud over intens træning med forskellige capoeiramestre, der til lejligheden flyves ind fra Europa og Brasilien, også byder på Batizado og Troca de Corda for henholdsvis børn og voksne.

Batizadoen er et ritual, hvor de nye elever får deres capoeira-dåb, når de for første gang udfordres af en højtgradueret capoerista. Troca de Corda er den årlige graduering, hvor eleverne har mulighed for at få nye bælter.

Herudover kan der forekomme interessante weekendworkshops i løbet af året, med undervisning af mestre fra hele verdenen.

Undervisning i dag

16:00Forældre/børn
Mestre Steen · Frederiksberg
16:30Børn (4-6 år)
Contra-mestre Espiga · Østerbro
16:45Børn (4-6 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:30Børn (7-12 år)
Contra-mestre Espiga · Østerbro

Der tages ikke højde for ferie- og helligdage. Se venligst kalender herunder for evt. aflysninger.