Marts 2013

Selvom sneen stadig fyger os om ørerne, så er foråret lige om hjørnet og påsken kan forhåbentligt sætte det i gang.

Det gør vi med en ny hjemmeside, en kæmpe opgave som er blevet realiseret ved hjælp af en masse menneskers fantastiske hjælp. Tak til vores webmaster Thomas, som har brugt endeløse timer på at kode sitet, organisere arbejdet og oprette indhold.

Tak til Rasmus Sørensen, som har lavet det meget flotte design af hjemmesiden. Tak til Anne Rasmussen, som har skrevet alle teksterne. Tak til Harry Bingham for at oversætte alle teksterne til engelsk, og tak til fotograferne som har taget alle de flotte billeder på vores hjemmeside her, heriblandt Jes Buusmaan og Gitte Møller.

Jeg håber at den nye hjemmeside bliver en succes, den vil være online fra mandag den 25. marts.

Jeg har åbnet et nyt hold på Rudolph Steiner-skolen i Herlev for 6-10 årige som træner om torsdagen. Det består dels af gamle elever men især af en masse nye, en stor velkomst skal lyde til alle jer.

I påsken er der for børnene ingen træning fra lørdag den 23. marts til og med mandag den 1. april. Er det for lang tid, er man dog meget velkommen til at træne hos Professor Raio, som underviser i Kildeskovshallen lørdag den 23. marts eller i ugen efter påske at besøge nogle af de andre hold.

Voksen og Teen-holdet er slået sammen til én samlet træning mandag den 25. og onsdag den 27. marts kl.19.00 – 20.30 begge dage.

Fra den 1. juni rykker børnene som bliver 7 år i sommerferien op på 7-10 års holdet, som træner onsdage og fredage kl.15.45-16.45. Prisen på holdet er 300 kr. per måned, som første gang betales efter sommerferien.

Kontingentbetaling

Kontingentbetaling for månederne april, maj og juni skal betales til træning i ugen efter påske den 2.-8. april.

Forældre/barn kr. 1.350 (kr. 450/måned)
4-6 år kr. 750 (kr. 250/måned)
7-10 år kr. 900 (kr. 300/måned)
Voksen kr. 1.050 (kr. 350/måned)
Voksen plus kr. 900 (kr. 300/måned)

Vær venlig at betale til tiden, så der ikke som sidste gang skal gå halvanden måned før de sidste har betalt. Jeg håber at alle føler sig godt tilpas på Capoeiraskolen Senzala, vis det ved at respektere og overholde betalingsfristen.

CapoFit – et nyt holdtilbud på Capoeiraskolen Senzala

Crossfit er i disse år en stor succes og meget effektivt all-round grundtræningsform. Vi vil nu tilbyde holdet CapoFit for dem der gerne vil have boostet deres grundform, målrettet de muskelgrupper og måden som vi bruger dem i capoeira. CapoFit er dog også rigtig god som grundtræning eller som supplement til løbe eller anden træning.

Professor Palito, mange-årig elev og underviser på Capoeiraskolen Senzala vil stå for undervisningen. Han er uddannet idrætslærer, har lige vundet sin første MMA-turneringskamp og er kendt for sin sublime fysik.

Holdet starter op den 2. april i Capoeiraskolen Senzalas lokaler på Frøbelseminariet, med træning tirsdage og torsdage kl. 18.00-19.00.

Prisen for elever af Capoeiraskolen Senzala er 100 kr. per måned. Ønsker man kun at træne CapoFit, er prisen 300 kr. per måned, eller 50 kr. per gang (drop-in pris).

Med forårshilsner
Mestre Steen

Undervisning i dag

09:30Forældre/børn
Mestre Steen · Frederiksberg
10:15Børn (4-6 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
13:00Børn (4-7 år)
Contra-mestre Raio · Gentofte
14:00Børn (8-12 år)
Contra-mestre Raio · Gentofte
14:00Voksen
Contra-mestre Raio · Gentofte

Denne oversigt tager ikke højde for helligdage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.