August 2013

Så er sommerferien ved at være forbi og vi byder velkommen til en ny sæson i Capoeiraskolen Senzala.

Fra mandag den 12. august er vi igang, alle holdtider og dage er uændret, så alle skal bare pakke træningstøjet og komme som de plejer.

Husk kontingent-betaling for perioden august-oktober med afregning kontant på holdene senest den 16. august.

Forældre/barn, kr. 1.350
4-6 år, kr. 750
7-10 år og voksen+, kr. 900
Teen og voksne, kr. 1.050
Capofit kr. 300 for capoeiraskolens elever, kr. 900 for andre.

Der er endelig kommet capoeira-bukser og t-shirts igen, så alle jer der er vokset ud af de gamle eller dem med lidt for slidte kan få nye, et sæt bestående af bukser og t-shirt koster kr. 550.

Capoeiraskolen Senzala var med 25 elever fra Danmark og Serbien i dagene 1.-22. juli i Brasilien for at opleve kulturen og deltage i Grupo Senzalas 50-års jubilæum. Vi havde en fantastisk tur med dejligt vejr, søde mennesker, masser af capoeira og en overflod af specielle øjeblikke der blev foreviget på billeder, som snart kan ses på vores hjemmeside.

Allerede næste fredag pakker jeg og andre rejseglade capoeira-entusiaster igen kufferten og rejser til Serbien, hvor jeg leder årets Brazilien Days ved Donau-flodens bred i byen Novi Sad.

Det er en GRATIS festival med capoeira-træning af Mestre Steen, Mestre Pulmao og Mestre Banana i dagene fredag den 16. til søndag den 18. august, med sambafester og kæmpe karnevalsparade og show gennem byen. Det er gratis at deltage, med mulighed for at slå telt op i strandparken hvor vi træner i løbet af dagen.

Frøbelseminariet, som har huset Capoeiraskolen Senzala gennem de sidste mange år, flytter i sommeren 2014 til et kæmpe campus i Carlsberg på Vesterbro og ind rykker en ny Frederiksberg folkeskole.

Det betyder at Capoeiraskolen Senzala skal finde nye lokaler. Vi skal naturligvis blive på Frederiksberg hvor vi hører til og jeg er sikker på at vi vil finde os tilrette i noget der er mindst lige så godt som nu eller bedre.

Vi skal derfor bruge det kommende år på at finde egnede lokaler og alle som har gode ideer eller kender til noget eller nogle som kan hjælpe, må meget gerne ringe til undertegnede på tlf. 2048 4049 eller skrive på

Jeg glæder mig til at se jer alle sommerbrune og veludhvilede til endnu et fantastisk capoeira år.

Med sensommer hilsner
Mestre Steen

Undervisning i dag

16:00Forældre/børn
Mestre Steen · Frederiksberg
16:30Børn (4-6 år)
Mestre Espiga · Østerbro
16:45Børn (4-6 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:30Børn (7-12 år)
Mestre Espiga · Østerbro

Denne oversigt tager ikke højde for helligdage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.