Børnecapoeiralejr på Gerlev Idrætshøjskole

Børnecapoeiralejr på Gerlev Idrætshøjskole

Nu får alle Capoeiraskolen Senzalas børn i alderen 7-10 år samt teen-holdet igen mulighed for at tilbringe en hel weekend sammen på Gerlev Idrætshøjskole på tværs af holdene, langt væk fra by og forældre. Det sker i weekenden 30. sep-2. okt.

Her venter fantastiske faciliteter som springsal og svømmehal samt et kæmpe ude-areal blot på at blive indtaget til en masse capoeira, sjov og ballade.

I pauserne sørger køkkenet for sund, varieret mad (3 hoved- og mellemmåltider). Efter en hård dag går alle så omkuld på madrasserne i sovesalen.

Fredag d. 30. september mødes vi på Capoeiraskolen Senzala, Bernhard Bangs Allé 21, 2000 Frederiksberg, hvorfra der er afgang kl. 17.00 i bus.

Søndag d. 2. oktober kl. 13.00 til 14.00 indbyder de stolte børn deres savnede forældre til show på Gerlev, hvorefter vi tager afsked og alle tager hjem.

I den forbindelse er vi afhængige af jeres hjælp, da det ikke er alle, der har mulighed for at blive hentet af deres forældre. Hvis I kan hjælpe med hjemtransport til Frederiksberg søndag, skriv det da venligst ved tilmelding.

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt, at alle husker tøj og sko til udendørs- såvel som indendørsaktiviteter, badetøj, håndklæde, sovepose el.lign. samt en god madpakke til fredag aften, da vi ikke får aftensmad serveret fredag. Vi ser også gerne, at børnene ikke har slik med.

Prisen for deltagelse i weekenden er kr. 1.250,00. Dette dækker busturen, kost og logi på Gerlev og undervisning.

Tilmelding og betaling

Tilmelding foregår via e-mail til din capoeiralærer. Når din lærer har bekræftet din tilmelding, er denne bindende. Betaling (kontant) foregår på afgangsdagen på Capoeiraskolen om fredagen.

Frist for tilmelding er fredag den 26. august. For at arrangementet kan løbe rundt rent økonomisk, kræver det et minimum antal deltagere på 50, ellers bliver vi desværre nødt til at aflyse.

Vi glæder os!

Hilsen Steen, Benjamin, Pelle og Nickolas

Undervisning i dag

16:00Børn (7-10 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:00Teenagers (11-14 år)
Mestre Steen · Frederiksberg
17:00Voksen
Mestre Steen · Frederiksberg

Denne oversigt tager ikke højde for helligdage, eller eventuelle aflysninger. Se venligst kalenderen for yderligere information.